Şekilli Yazı Yazma – Şekilli Nick Yazma


Şekilli yazı araştırması yapanlar yüzlerce alternatif site ile karşılaşabilir. Bu yazımızda sizlere şekilli yazı yazma sürecinde kolayca kullanabileceğiniz seçenekleri aktarıyor olacağız. Bu tür yazılar Whatsapp başta olmak Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında ve birçok online oyunda sıkça kullanılmaktadır. Daha farklı ve güncel şekilli yazı yazma listesi için yazımızın devamını takip etmeniz yeterlidir.

Şekilli Nick Nasıl Yazılır?

Pratik olarak şekilli nick yazma aracını kullanabilirsiniz. Paylaştığımız kutucuğa havalı görünmesini istediğiniz nicki yazabilir ve yeni yazıyı kopyalayarak tüm platformlarda tercih edebilirsiniz. Ayrıca nick yazarken Türkçe karakterler de kullanabileceğinizi unutmayın. Bu süreçte en yeni yazı stilleri de sizlerle paylaşılmaktadır. Harflerin nasıl göründüğünü merak ediyorsanız bu konuda internet üzerinden onlarca web sitesi yer almaktadır. Ayrıca şekilli nick yazma listesi sayesinde cümleleri de şekilli hale getirebilirsiniz.

Şekilli nick sadece yukarıda paylaştığımız platformlarda değil Discord, Skype ve benzeri uygulamalarda da kullanılabilir. Ya da CS: GO, PUBG, Call of Duty gibi oyunlara kayıt olurken nickinizin son derece kaliteli görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu yazılara el yazısı özelliği de eklendiğinde son derece farklı yazı tipleri ortaya çıkmaktadır.

Instagram Şekilli Yazı Yazma

instagram şekilli yazı yazma

Instagram şekilli yazı yazma konusunda da yüzlerce alternatif söz konusudur. Klavyenizdeki karakter sayısı az olsa bile bu uygulama sayesinde neredeyse sınırsız karakter kullanabilirsiniz. Teknolojinin gelişimiyle beraber ülke bayrakları, emojiler ve daha pek çok seçenek de bu yazılara eklenmiştir. En çok da Instagram’da bu yazılara ulaşabilir ve sizler de süslü metinler oluşturabilirsiniz.

şekilli yazı yazma instagram
şekilli nick yazma

Şekilli Yazı Yazma

şekilli yazı yazma

Harfler, emojiler ve sembollerden oluşan bu uygulama için farklı yerlerden kopyaladığınız metinleri de bir araya getirebilirsiniz. Beğendiğiniz yazıları alabilir, beğenmedikleriniz için yeniden oluşturabilirsiniz. Daha havalı bir sosyal medya hesap ismine kavuşmak için sizlerle paylaştığımız bu yazılardan yararlanmanız yeterlidir. Son zamanların en popüler uygulamalarından olan şekilli nick yazma araçları oyunlarda da tercih ediliyor. Knight, Fornite ve daha pek çok oyunda kullanıcıların değişik sembollerden oluşan isimlerini fark edebilirsiniz. Aslında sembollerle insanların kendini ifade etme şekli çok eski tarihlere dayanıyor. Bu nedenle gelişen teknolojiler sayesinde gerek sosyal medyada gerekse oyunlarda şekilli nickler her zaman tercih ediliyor. Yine bu noktada şekilli nick oluşturmak amacıyla aklınızda belirlediğiniz şekilleri kullanmanız gerekebilir. Klavye üzerinde yetersiz kalan tuş kombinasyonları yerine şekilli yazı yazma aracını kullanarak bu ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Hemen aşağıda paylaştığımız alanda şekilli isimler oluşturabilir ve istediğiniz platformda kullanmaya başlayabilirsiniz.

Şekilli Yazı Yazma Sitesi

şekilli yazı yazma sitesi

Şekilli harfler, semboller için öncelikle sekilliyazi.net sitesine girelim. Ardından Şekilli nick alanına istediğiniz kelimeyi yazarak birçok farklı şekilli nicklere ulaşabilirsiniz.


0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir