Zula Nickleri


Zula nickleri, oyunda yer alan diğer oyuncular arasından sıyrılıp daha iyi bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak önemli bir unsurdur.

Günümüzde oyun dünyası, her sene pek çok yeni oyuna ev sahipliği yapmaktadır. Bunlar arasında Türk oyunları da mevcut olup, Zula da bunlardan bir tanesidir. Online bir oyun olan Zula, bu nedenle dünya çapında da oynanmakta olan, sevilen oyunlar arasındadır. Online bir karaktere sahip olduğu için, kullanıcı isimleri de büyük bir önem kazanmaktadır.  Bunun bir nedeni de istenen nick ismin alınmış olmasıdır.

Burada kullanıcıların iki seçeneği vardır. Bunlardan bir tanesi, internet sitemizde ücretsiz bir şekilde sunulan şekilli yazı seçeneği kullanmaktır. Zira bazı oyunlarda yazı stili değişince, bir kullanıcı adı alınmışsa dahi tekrar alınabilmektedir. Böylece çok istediğiniz bir kullanıcı adını alabilmek için bir sorun da kalmamaktadır.

zula nickleri

Peki, en iyi Zula nickleri nasıl yazılır? Eğer aklınızda bir nickname varsa, bunun için sitemizden şekilli yazı sekmesine gelmeniz yeterlidir. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey, ekranın ortasında görecek olduğunuz “oluştur” adlı butona tıklayarak, sizin için sisteme tanımlamış olduğumuz, farklı şekilli yazılar arasından, seçim yapmaktır. Arzunuza göre bunlardan hepsini tek tek deneyerek, sizin ilginizi çekecek bir stil bulunabilmektedir.

Bu şekilde karar verdikten sonra, tek yapmanız gereken Zula üzerinde yeni bir hesap açmak için gereken işlemleri takip etmektir. Bu işlemleri takip ederseniz, kısa süre içerisinde nick name yazılması gereken alana giriş yapılacaktır.  Ardından sayfamıza geri dönerek oluşturduğunuz Zula nickname’i kopyalayarak, bu alana yapıştırırsanız, şekilli Zula nickleri elde edebilirsiniz.

Zula Nickname

Ancak sistem şekilli harflerle oluşturulan Zula nickleri kabul etmiyorsa, yeni bir kullanıcı adı bulmanız gerekmektedir. Bunun için sitemizde Zula nickleri sayfasını ziyaret ederek, bunlar arasından güzel ve hoşunuza giden bir ismi ücretsiz olarak seçerek, kullanabilirsiniz. Yine bu isimlerden yola çıkarak kendinize ait ve tamamıyla orijinal olan Zula en iyi nickler elde edebilirsiniz.

Zula en iyi nickler seçerken, sevdiğiniz filmler, diziler ya da oyunlardan hareketle düşünürseniz, daha kolay bir şekilde nick bulabilirsiniz. Yeni bir nick bulmak her ne kadar zor olsa da, sitemiz bu durumu kısaltarak, size zamandan tasarruf sağlamaktadır. Kendinize ait bir Zula nickname seçtikten sonra bunu sitemiz aracılığıyla şekilli de yazma imkânınız mevcuttur. Böylece online bir oyun olan Zula’ya girdikten sonra herkes tarafından beğenilen ve ilgiyle karşılanılan Zula nickleri elde edebilirsiniz. Bu sayede oyun içerisinde tanınırlığınız da kısa sürede artacak, popüler oyuncular listesine giriş yapacaksınız.

Zula Nick

Bu başlık altından Zula nickleri paylaşılmıştır. İstediğiniz Zula nickini seçerek kullanabilirsiniz. Dilerseniz sizde bizlerle yorum kısmından sevdiğiniz nickleri paylaşabilirsiniz.

National

Blend

FightClub

Atasever

SakinolJack

Runner

Blade

Ürkekkedi

Trabzonlu

Turkiyem

SiyahBeyaz

BireBir


0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir